Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Clown Babello boeken?

Wilt u Clown Babello boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Clown Babello vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Clown Babello direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Clown Babello

Clown Babello is al ruim 12,5 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze clownsshow onderscheidt zich door hoogwaardig  vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. U zou Clown Babello kunnen kennen  van de vele optredens in het land en TV optredens bij o.a. Paul de Leeuw en RTL Late Night.

Zijn programma bestaat uit een aantal unieke acts. Zo is er een goochelshow, een draaiende borden act, een ballonnenfinale, mee-zing liedjes, en ook de sprekende pop Charley mag niet ontbreken bij deze interactieve show. Dit alles is amusement van de bovenste plank en door zijn snelle improvisaties is dit een show zoals u die nog nooit heeft gezien.

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

Clown Babello boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur60 minuten of 2x 45 minuten
TechniekVoorzien van een showdecor en professioneel licht en geluid
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Clown Babello is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Clown BabelloITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Clown Babello ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Clown Babello zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.