Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Carolina Dijkhuizen boeken?

Wilt u Carolina Dijkhuizen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Carolina Dijkhuizen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Carolina Dijkhuizen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Carolina Dijkhuizen

 Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen werd bekend dankzij hoofdrollen in musicals 'Aida', 'Lion King', ‘Sister Act’, ‘Dreamgirls’ en 'The Bodyguard'. In het najaar van 2018 stond zij met o.a. John Williams in het theater met 'R&B Old Skool'. In het voorjaar van 2019 tourde zij door heel Nederland met 'Thank God It's Donna', de enige tribute show aan Donna Summer die ook officieel goedgekeurd is door de familie van Donna Summer.

Op TV kennen we haar van 'Expeditie Robinson' en 'Wie Is De Mol?’, ‘De Beste Zangers Van Nederland’, 'The Big Music Quiz', 'RTL Late Night' en 'Zomer Met Art'. Als actrice was zij te zien in series als ‘Moordvrouw’, ‘Charlie’, ‘Spoorloos Verdwenen’, ‘Spangen’ en bij Comedy Central met 'Drunken History'. In 2016 bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit. In 2018 zong ze de theme song 'Hero' voor de Amsterdam Pride en stond zij op bijna alle Pride stages in heel Nederland.

Carolina heeft haar eigen Dance Classics-show met dansers waarin zij hits zingt van diva’s als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Kelly Rowland en Whitney Houston. Ook is Carolina te boeken met 2 geweldige backing vocals met een 30 minuten tape-show met een ode aan de Queen Of Disco; Miss Donna Summer. Carolina zingt alle grote hits o.a. 'Bad Girls', 'Hot Stuff', 'Could It Be Magic' en uiteraard 'Last Dance'.

Maar ook de musical liefhebber kan haar boeken, samen met pianist. Dan zingt Carolina een selectie van de mooiste musicalsongs uit o.a. 'Aida', 'Lion King', 'The Bodyguard' en 'Annie'.

 

Carolina Dijkhuizen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 min.
TechniekMonitor set / B-set
Bezetting1 persoon
GenreDance Classics OF Musical
Prijs2475

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Carolina Dijkhuizen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Carolina DijkhuizenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Carolina Dijkhuizen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Carolina Dijkhuizen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.