Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Captain Jack boeken?

Wilt u Captain Jack boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Captain Jack vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Captain Jack direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Captain Jack

Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! Maar liefste 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor´, ´Soldier Soldier´ en ´Captain Jack´.

Vele prijzen kreeg de formatie uitgereikt, alleen al in 1997 werd Captain Jack driemaal genomineerd voor de gerenommeerde Echo Awards. Captain Jack heeft wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht, dit maakt het tot een van de best scorende dance acts aller tijden.

Producer Udo Niebergall bleef achter de schermen, de man die gezicht gaf aan het project was bij de debuutsingle Durbin. De volgende 10 jaar was het Franky Gee die het gezicht was van de formatie. Na zijn tragische overlijden in de herfst van 2005 ontving het productieteam constant fanbrieven of de groep in een andere bezetting voortgezet kon worden. Nadat in een reclamespot in de USA de muziek van Captain Jack gebruikt werd, kwam er opnieuw een hype rondom de tracks, ze werden zelfs meer dan 100.000 keer gedownload.

Captain Jack boeken? De act uit de jaren ’90 die hit na hit scoorden is terug! Met een remake van hun grootste hit ‘Captain Jack’ gaan ze opnieuw de hitlijsten bestormen! In 1995 stond de debuutsingle van Captain Jack maar liefst 4 weken op nummer 1 in Nederland. De opvolger ‘Drill Instructor’ evenaarde dit succes, want ook deze single stond 4 weken op 1 in de hitlijsten. Niet alleen in Nederland was deze eurodance groep mateloos populair, ook in landen als Duitsland, Noorwegen, België, Zwitserland en Oostenrijk scoorde deze act hit na hit.

 

Captain Jack boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting3 personen
GenrePop, Dance 90's
Prijs€5.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Captain Jack is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Captain JackITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Captain Jack ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Captain Jack zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.