Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Baas B boeken?

Wilt u Baas B boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Baas B vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Baas B direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Baas B

Baas B (Amsterdam, 1982) is liedjesschrijver, woordkunstenaar en psycholoog. In 2004 breekt hij door in het duo Lange Frans & Baas B met de zomerhit ‘Moppie’. Na de maatschappelijk betrokken nummer 1-hits ‘Zinloos’ en ‘Het Land Van…’ is zijn naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Het duo wint een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards.

In 2009 trekt hij zich terug uit de muziek om de hectische succesjaren te verwerken. Hij pakt zijn studie psychologie weer op en gaat op zoek naar dat wat hem gelukkig maakt in het leven. Hij rond zijn master prestatiepsychologie af en volgt aanvullend een coachingsopleiding. Gaandeweg komt ook zijn oude liefde muziek weer in beeld.

Tegenwoordig brengt hij weer muziek uit onder de naam Baas B, schrijft hij tekst en muziek voor anderen en is hij werkzaam als psycholoog/coach. Daarnaast combineert hij zijn studie met zijn passie; psychologie en rap komen samen in de workshop ‘Rappen Met De Baas’, waarin hij rap gebruikt als tool om verbinding te maken.

 

 

Baas B boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
Techniekexclusief
Bezetting1 persoon
GenreUrban
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Baas B is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Baas BITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Baas B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Baas B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.