Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Alice DJ boeken?

Wilt u Alice DJ boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alice DJ vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Alice DJ direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Alice DJ

 

Niet eens zo heel lang geleden kon je geen radio luisteren of club binnenlopen zonder nummers te horen als Better off alone, Will I ever of Back in my life. Het succes van Alice DJ begon in 1999, toen een groep jonge DJ’s en getalenteerde producers hun samenwerking zagen groeien tot een wereldwijd project met meer dan een miljoen verkochte albums en 5 miljoen verkochte singles

The controversially titled album “Who Needs Guitars Anyway?” spawned no less than 5 international hits: Will I Ever (UK #7), The Lonely One (UK #16), Back in my Life” (UK #4), Celebrate our Love (UK #17) and Better Off Alone (UK #2). Other countries where Alice Deejay crushed the charts were Germany, France, South Africa, Australia, Sweden, Norway, Denmark, Belgium, Netherlands, Spain, Portugal and Canada.

In 2002 besloten de energieke frontvrouw Judy en de leden achter de schermen dat het mooi was geweest voor Alice Deejay. De hits werden echter nog vaak gedraaid op de radio en kwamen regelmatig voorbij in clubs. In 2013 hing er iets in de lucht: Shakira belde op. Ze werkte aan haar nieuwe album en wilde een nieuwe versie van Better off Alone opnemen. Nog geen maand later belde David Guetta en vroegen Ne-Yo en Akon toestemming om de ‘killer hook’ van Better off Alone te mogen gebruiken. Het resulteerde in een wereldwijde hit voor David en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay.

Het gevolg... Alice DJ is back in business met een nieuwe stem en gezicht door de Amsterdamse DJ en zangeres Ilona! Oja, en een iets afgekorte naam: Alice DJ. Beschikbaar voor live-shows, gebaseerd op de orginele hit singles en DJ optredens met de bekende EDM sound. 

  

 

 

 

 

Alice DJ boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 min.
Techniekinclusief geluid tot 800 personen
Bezetting3 personen On stage: 1 x DJ/zangeres, 1 x MC/danser en 1 x danseres
GenreDance / 90's
Prijs€ 2.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alice DJ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alice DJITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alice DJ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alice DJ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.