Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Emilie Sleven boeken?

Wilt u Emilie Sleven boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Emilie Sleven vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Emilie Sleven direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Emilie Sleven

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en is een charmante verschijning op elke gelegenheid. 

Tijdens een bezoek met meidengroep All Woman aan de razend populaire Ochtendshow van Rijk & Van Brabant in de studio van radiostation Radio 8FM overdonderde ze het presentatie duo met haar stemgeluid, waarna een aanbod om vaste sidekick te worden snel gemaakt werd. 

Inmiddels ontwaakt Brabant alweer 8 jaar met Emilie in de Ochtendshow die ze tegenwoordig samen met Ronny van Brabant maakt. 

Daarnaast heeft Emilie haar eigen dagelijkse programma Puur NL Café bij Puur.nl waarbij ze wekelijks Nederlandstalige artiesten ontvangt. 

 

Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals recent bij album presentaties van Django Wagner en Roy Donders. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om. 

Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten. 

 

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige, representatieve presentatrice is Emilie een goede keuze. 

 

Emilie Sleven boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 180 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Emilie Sleven is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Emilie SlevenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Emilie Sleven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Emilie Sleven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.