Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Joeri Plaizier boeken?

Wilt u Joeri Plaizier boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Joeri Plaizier vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Joeri Plaizier direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Joeri Plaizier

Al enige jaren is Joeri een graag gezien zanger/entertainer op diverse evenementen en feesten. Met jeugdig elan en zijn moderne repertoire is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten. Hij deed zijn eerste ervaringen op in onder meer Cafe Bolle Jan en De Bastille in Amsterdam. Dit jaar is Joeri weer te vinden op onder anderen Dutch Valley, Tros Muziek Café en Breda in Concert. Joeri sloeg met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger 'Extase' sluit zeker aan bij de sfeer van Paradijsje. Ook Dansen In Het Donker is een fijne single geworden. Zijn nieuwste single Wat Ik Voel is een echte Joeri plaat geworden. Hij beschikt inmiddels over een duidelijk herkenbaar repertoire..

 

Joeri Plaizier boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
Techniekmonitor set
Bezetting1 personen
Genrenederlandstalig
Prijs€ 895,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joeri Plaizier is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joeri PlaizierITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joeri Plaizier ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joeri Plaizier zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.