Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Billy the Kit boeken?

Wilt u Billy the Kit boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Billy the Kit vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Billy the Kit direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Billy the Kit

De echte naam van Billy The Kit is Joost Seilberger, hij is geboren in Den Haag. Vanaf jongs af aan krijgt hij veel van muziek mee, omdat zijn vader is verschillende bekende bands speelde, in de jaren zeventig. 

Niet alleen voor zijn vader, maar voor de hele familie was muziek erg belangrijk. Op jonge leeftijd speelde Billy al saxofoon, piano en gitaar. In zijn schoolperiode heeft hij in diverse bands gespeeld, toen hij op vijftienjarige leeftijd housemuziek ontdekte. Hij kocht draaitafels, een drumcomputer en begon met het mixen van verschillende soorten muziek.

Toen Billy naar Tilburg verhuisde voor zijn studie, ontmoette hij Dick die hem introduceerde bij Trendsdance, Eerdhouse en Dalehouse, even later had hij een residentie bij La Pazin Eindhoven. Na daar gedraaid te hebben met namen als Victor Corral, Benny Rodrigues en Fedde le Grand ging hij terug naar zijn favoriete stad Den Haag.

Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in DJ-sets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RandB, Classics en House in 1 booming DJ set is for Billy The Klit de ultimate kick!

Billy the Kit boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreClub, House
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Billy the Kit is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Billy the KitITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Billy the Kit ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Billy the Kit zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.