Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jan van Est boeken?

Wilt u Jan van Est boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jan van Est vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jan van Est direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jan van Est

De Dordste Jan van Est timmert al jaren aan de weg. Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Door de jaren heen wordt Jan een geliefde gast bij Nederlandstalige radio- en televisiezenders. Ook op piratenstations weten ze zijn muziek goed te vinden. Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: “Kleine jongen”, “Ik wil maar kijken”, “Zing,Drink,Dans”, “Wat moet ik doen”,“Dat komt door jou” en “Het is zoals het is”. De single Nu Loop Je Mij Voorbij is een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier. Al deze nummers staan op zijn in oktober 2015 verschenen album “Het is zoals het is”. Op dit moment is hij druk met werken aan een nieuw album. Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat. Zijn nieuwste single is het mooie Jij Bent Mijn Leven.

Jan van Est boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor set
Bezetting1 personen
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.095,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jan van Est is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jan van EstITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jan van Est ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jan van Est zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.