Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Big,Black & Beautiful boeken?

Wilt u Big,Black & Beautiful boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Big,Black & Beautiful vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Big,Black & Beautiful direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Big,Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful. Drie kernachtige woorden die volledig van toepassing zijn op deze Sisters of Soul. Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren. De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af! 

In 2007 bestond BB&B 5 jaar! Ze waren dan ook erg blij om dit te vieren met een nieuwe tournee: Big, Black & Beautiful in Concert. De afgelopen jaren toerden de Sisters Of Soul weer langs de Nederlandse theaters met een swingend show vol bekende soulhits! Maar ook komend najaar (2016) zijn Rocq-E, Lucretia en Michelle zeer regelmatig te zien in de theaters, bij verschillende openbare optredens, bij diverse tv-optredens en natuurlijk veelvuldig in het land bij personeelsfeesten, gala's en andere feestelijke- en zakelijke evenementen. Natuurlijk was het uitverkochte Heineken Music Hall Concert een absoluut hoogtepunt voor de dames. Ook hun deelname aan Toppers In Concert (2016) was een groot succes!

Big, Black & Beautiful is een waar spektakel. U zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva 's mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!

Big,Black & Beautiful boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekInclusief technicus en monitor/A-set
Bezetting3 personen
GenreSoul, Disco
PrijsVanaf €5.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Big,Black & Beautiful is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Big,Black & BeautifulITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Big,Black & Beautiful ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Big,Black & Beautiful zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.