Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nelis Leeman boeken?

Wilt u Nelis Leeman boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nelis Leeman vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nelis Leeman direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe's en feestzalen. 'Ik Hou Van Jou' is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.

In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen. 

Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen. 

In het voorjaar van 2018 verscheen zijn debuutalbum, het is tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met Nelis Leeman!

 

Bekend van

• De hit: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben

• Vakjuryprijs tijdens DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam 2013

• Party Award voor Populairste Opkomende Party DJ 2015

• Party Award Populairste Opkomende Artiest Vakjury 2016

• De hit Schudden in samenwerking met Arjon Oostrom

• Hits: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben, Ik Hou Van Jou, Ik Heb Jou Niet Nodig Schat, Dans Met Mij, Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht en Leugenaar

 

 

Nelis Leeman boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 personen
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.095,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nelis Leeman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nelis LeemanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nelis Leeman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nelis Leeman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.