Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Football Game Event boeken?

Wilt u Football Game Event boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Football Game Event vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Football Game Event direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Football Game Event

Maak uw evenement compleet met het Football Game Event. Het Football Game Event bestaat uit 8 speciaal ontwikkelde seats voor de gamers. Een seat met veel ruimte voor bewegingen om de juiste moves te kunnen maken. Vanaf de seats heb je zicht op een 32” Samsung Gaming Monitor die een snelheid kent van maar liefst 144 Hz zodat elk detail volledig zichtbaar is. Om de spanning van de wedstrijden te vergroten hangen er boven elke 2 seats wederom een monitor die het beeld weergeeft van de gamers. Hierdoor is het ook voor het aanwezige publiek een genoegen om te kijken naar de prestaties van de gamers. De game FIFA 18 speel je met 2 personen, dus 1 tegen 1. In totaal kunnen dan 8 gamers tegelijk een plaats innemen en hun wedstrijd spelen. Naast dit alles bevinden zich in het indrukwekkende decor nog eens 2 schermen waar informatie over het evenement te zien is. Indien gewenst, kunt u als opdrachtgever ook filmmateriaal of foto’s aanleveren die tijdens de wedstrijden te zien zullen zijn.

Het Football Game Event wordt complete geleverd met onder meer:

·         8 Game seats

·         8 monitoren

·         Circa 12 meter hightech decor

·         Speciaal ontwikkelde verlichtingsmasten

·         Geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek of wedstrijdverslag

·         Afzethekjes

·         Diversen aan decoratiemateriaal

·         2 instructeurs

Benodigde ruimte: minimaal 40m2, idealiter: 50m2
Stroomvoorziening: 1 x 220V/16A volledig vrije groep

Football Game Event boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Football Game Event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Football Game EventITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Football Game Event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Football Game Event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.