Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kinderboerderij boeken?

Wilt u Kinderboerderij boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kinderboerderij vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kinderboerderij direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kinderboerderij

De kinderboerderij bestaat uit een stalletje met hekwerk waarmee wij tot max. 100 m2 loopruimte voor onze dieren kunnen af zetten. Via een poortje kunnen de kinderen bij de dieren komen. Hier bevinden zich een 25-tal dieren zoals schapen, geiten, ganzen, kippen ,een ezel en pony. In het stalletje zitten konijntjes. Er is altijd een ervaren dierenverzorger aanwezig die toezicht houd en de locatie veegschoon achterlaat.

Kinderboerderij boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kinderboerderij is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KinderboerderijITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kinderboerderij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kinderboerderij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.