Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Woezel en Pip boeken?

Wilt u Woezel en Pip boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Woezel en Pip vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Woezel en Pip direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Woezel en Pip

Woezel en Pip veroverden de afgelopen jaren de harten van kinderen en hun ouders. Ze staan welbekend als de twee allerliefste hondjes van de wereld. Ze zijn onafscheidelijk en wonen samen in de Tovertuin. Woezel en Pip komen graag kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op elk evenement. 

 

Woezel en Pip boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Woezel en Pip is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Woezel en PipITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Woezel en Pip ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Woezel en Pip zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.