Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

level 6 boeken?

Wilt u level 6 boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van level 6 vindt u hier op deze pagina.

Wilt u level 6 direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

level 6

Level Six is één van de hipste partybands van het moment! In 2020 gaan ze doorheen heel Vlaanderen touren met ‘The Floor is Lava’. Verwacht je aan originele medleys, heel wat special effects en de grootste dancehits van de voorbije jaren.

De partyband wordt getrokken door twee magneten op het podium: Jo Hens en Katerine Avgoustakis.  Samen met hun vier professionele muzikanten (Wim de Puysseleyr op bas, Stefan Potiau op keys, Jonas Vankrunkelsven op drums en Hans Humblet op gitaar) zorgen ze voor interactie, top-entertainment, non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs. Level Six heeft ondertussen reeds heel wat podia op hun grondvesten weten daveren: Hop Duvel Feesten, Heetervuren, Bastionfestival, Gentse Feesten, Paal op Stelten, Colorrun, MNM Marathon Radio, Palm Parkies en zoveel meer.

Een optreden van Level Six is van begin tot eind puur feest en ambiance!

 

level 6 boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over level 6 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van level 6ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over level 6 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over level 6 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.