Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

King & Queen boeken?

Wilt u King & Queen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van King & Queen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u King & Queen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

King & Queen

Vernieuwend, fris en uniek. Dat kenmerkt de optredens van King & Queen. Passie voor muziek is wat hen bindt en dat hoor en voel je. Een virtuoze gitarist met beiden een professionele zangstem. Samen vormen zij een ijzersterke sound op elk evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest. King & Queen bezorgt een onvergetelijke middag of avond. Daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Anouk, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. 

King & Queen kan geboekt worden als duo of trio compleet met band.

 

 

King & Queen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over King & Queen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van King & QueenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over King & Queen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over King & Queen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.