Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ben Saunders boeken?

Wilt u Ben Saunders boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ben Saunders vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ben Saunders direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ben Saunders

Ben Saunders is een ontzettend groot muzikaal talent. Kort nadat Ben Saunders zijn eerste tonen zong, ontplofte Twitter zo ongeveer van alle loftuitingen aan zijn adres. Ook de coaches werden gek van enthousiasme, VanVelzen trok uiteindelijk aan het langste eind.

In de uitzending duurde de strijd om Ben Saunders uiteindelijk iets meer dan een minuutje, in werkelijkheid hebben de coaches zo ongeveer een half uur gesmeekt en tegen elkaar opgeboden om Ben maar in het team te krijgen. De auditant had het op zijn beurt weer moeilijk een keuze te maken, maar ging dus uiteindelijk in zee met VanVelzen.

De winnaar van The Voice of Holland lijkt dus gevonden, kon ik ook wel opmaken uit de gesprekjes die ik bij de persviewing voerde met de coaches. Toch zit er ook in de aflevering van volgende week weer een zangtalent dat je van je sokken blaast met haar enorme niveau en kwaliteit.

Ben zelf blijft er bescheiden onder. Hij vertelde deze blog zijn kansen als 1 op 60 in te schatten, er van uitgaande dat elke coach met 15 talenten de volgende ronde ingaat. Ik denk dat zijn auditie eenmaal op YouTube de potentie heeft heel de wereld over te gaan. Temeer omdat mensen dan ook nog eens betoverd zullen zijn door het Laura Jansen-arrangement van het Kings of Leon-nummer Use Somebody.

 

Ben Saunders boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€2.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ben Saunders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ben SaundersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ben Saunders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ben Saunders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.