Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hardcore Vibes boeken?

Wilt u Hardcore Vibes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hardcore Vibes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hardcore Vibes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hardcore Vibes

Gabbers na 23 jaar uit atoomkelder 7 juli 1995 Ubbelterveen - Achter polder. Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste test run, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 23 jaar. In de kelder staan 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta. De politie vond de groep 23 jaar later in de zomer van 2018 verdwaasd op een weiland buiten Ubbelterveen, terwijl ze naakt rondliepen en ‘I can’t stop raving’ aan het krijsen waren. Na een maand intensieve behandeling hebben de zorgverleners besloten een therapeutische band voor de patiënten op te zetten: Hardcore Vibes. Hardcore Vibes predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de Achter Polder te sturen. Met de verlichtende hulp van de Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto. De patiënten hopen nu ook dat de rest van Nederland weer langzaam tot inkeer komt. 

Hardcore Vibes is HAKKUH met een live band.

 

 

Hardcore Vibes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 70 minuten
Techniekincl. Backline en In-Ear monitor systeem excl. FOH geluid.
Bezetting6 personen
GenreHappy Hardcore
Prijs€ 1.695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hardcore Vibes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hardcore VibesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hardcore Vibes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hardcore Vibes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.