Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gipsy Orkest boeken?

Wilt u Gipsy Orkest boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gipsy Orkest vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gipsy Orkest direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gipsy Orkest

Het Gipsy Orkest Istvan is de mini-versie van de Hajra Gipsies met een zigeunermuziek-repertoire uit Hongarije, Roemenie en Rusland. Hoewel zij ook in theaters thuis en op hun plaats zijn, is het Gipsy orkest een veelgevraagd sfeer-orkest door hun ongedwongenheid, intieme sfeer, mobiliteit en professionaliteit. De cymbaal is het zigeunermuziekinstrument pur sang en fascineerd velen. Toch is het Gipsy orkest Istvan ook mobiel inzetbaar omdat Janos Kekenj behalve cymbaal ook nog gitaar speelt. Behalve primas Istvan en Janos, is Zoltan op contrabas en balalaika te horen. Deze formatie is vanaf trio te boeken.

Gipsy Orkest boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreGipsy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gipsy Orkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gipsy OrkestITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gipsy Orkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gipsy Orkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.