Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Fulco boeken?

Wilt u Fulco boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fulco vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Fulco direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Fulco

Fulco entertaint live met zijn eigen vleugel ! Op acht jarige leeftijd ontdekte hij de liefde voor de piano. Sindsdien heeft hij vele lessen op het gebied van zang en piano gevolgd. Zowel aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam als bij vele privé-docenten en tijdens workshops in het buitenland. Vanaf zijn twintigste speelt hij wekelijks in diverse restaurants, hotels, casino's, pianobars en op bruiloften en recepties.

Zijn repertoire bestrijkt vele genres. Van licht romantische pianomuziek tot aan muziek vanaf de jaren vijftig (zie de repertoirelijst) en is uitermate geschikt voor feesten, recepties, openingen, high tea, surprise-acts, achtergrondmuziek en ga zo maar door

 

Fulco boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fulco is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FulcoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fulco ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fulco zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.