Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frappant boeken?

Wilt u Frappant boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frappant vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frappant direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frappant

ls een mitrailleur vuren we HIT NA HIT op je af! Ongekende variaties, die maar blijven verbazen. Een feest van herkenning is waar Frappant 100% voor staat! Frappant is een muzikale bom die op springen staat! ALLE tophits van toen en NU worden compleet binnenstebuiten gekeerd. En dat werkt GRANDIOOS! Met Frappant wordt je zonder twijfel overspoeld door een metershoge golf aan vette LIVE muziek en meerstemmige zang!

Vurige ROCK, die er niet om liegt, wordt zonder pardon naadloos verbonden met die Oh, zo heerlijke Guilty Pleasures, die we ALLEMAAL schaamteloos meezingen, om vervolgens uit je dak te gaan met die vetste hits uit het Foute Uur.

Feesten krijgt een nieuwe dimensie! Dat is Frappant!

 

Frappant boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frappant is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FrappantITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frappant ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frappant zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.