Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Flat Out boeken?

Wilt u Flat Out boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flat Out vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Flat Out direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Flat Out

Als een Zuidwester storm raast deze tien koppige formatie over het publiek in Nederland. Een zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen.

Geen podium te groot, geen kleedkamer te klein. Van bruiloft tot personeelsfeest of mega-evenement; Flat Out maakt het feest! Beleef een avond vol muziek, humor, enthousiasme en kwaliteit.

 

Flat Out boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting10 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flat Out is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flat OutITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flat Out ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flat Out zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.