Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Fiat 500 DJ boeken?

Wilt u Fiat 500 DJ boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fiat 500 DJ vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Fiat 500 DJ direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Fiat 500 DJ

Achter de duizenden spiegeltjes gaat het weergaloze design van een originele Fiat 500 uit 1969 schuil. Voeg daar een DJ, geluid, rook en licht aan toe en je hebt een spectaculaire act! Dit rijdende disco-bolletje is uit te voeren met CD-spelers of draaitafels en we zetten er naar gelang de grootte van de zaal de juiste speakerset bij. Zelfs een dj naar keuze zit in het pakket.

De Details:
- Fiat 500
- 1969
- 2.95 meter  x 1.35 meter
- Leeggewicht  550kg

Fiat 500 DJ boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fiat 500 DJ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fiat 500 DJITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fiat 500 DJ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fiat 500 DJ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.