Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Duo Sal boeken?

Wilt u Duo Sal boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Sal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Duo Sal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Duo Sal

Twee energieke broers van 28 jaar. Hun allesomvattende muzikale interesses kun je terugvinden in hun kinderjaren waarin muziek reeds centraal stond! Hun muzikale interesses gaan ver tot over de landgrenzen heen. Ze brengen hedendaagse pop-, rock-, r&b,... en een vleugje jazzmuziek mag daarbij zeker dan ook niet ontbreken.

Buiten het vocale gedeelte om deinzen ze er zeker niet voor terug om zich op instrumentaal vlak te laten horen; tenor- en alt saxofoon komen ruimschoots aan bod en daar hoeft het instrumentale intermezzo op trompet en klarinet zeker niet voor onder te doen!

 

Duo Sal boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Sal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo SalITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Sal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Sal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.