Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dueling Pianos boeken?

Wilt u Dueling Pianos boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dueling Pianos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dueling Pianos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dueling Pianos

‘Dueling Pianos’ is een geweldige act, gebaseerd op het concept van ‘crazy piano’s. De optredens zijn altijd anders, omdat het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Maar hoe de show er ook uit ziet, het is altijd een groot feest met ‘Dueling Pianos’. Twee pianisten (entertainers) met zang en razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment dat toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.

Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de favoriete muziek van úw doelgroep. Verzoeknummers zijn ook mogelijk.

 

Dueling Pianos boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur180 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dueling Pianos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dueling PianosITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dueling Pianos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dueling Pianos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.