Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Piet Schmidt boeken?

Wilt u Piet Schmidt boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piet Schmidt vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Piet Schmidt direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Piet Schmidt

Piet Schmidt komt uit een muzikale accordeonfamilie. Op zijn 5e verjaardag kreeg hij een kleine accordeon en kreeg les van zijn vader en op latere leeftijd volgden prive-lessen en dat gedurende 10 jaar.

Later kwam Piet in verschillende orkestjes terecht zoals het "Guarapo Tress", waar hij op accordeon folklore muziek speelde uit Paraguay. Hij speelde ook nog in een jazz-kwartet.

Op zijn 20e werd Piet gevraagd om op te treden in het buitenland en speelde hij in diverse formaties zowel duo als trio. Piet is op dit moment accordeonist bij het Amsterdams Volkskoor waar hij de begeleiding verzorgt samen met andere muzikanten.

 

Piet Schmidt boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
Techniekincl.
Bezetting1 persoon
GenreShanty - volks
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piet Schmidt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piet SchmidtITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piet Schmidt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piet Schmidt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.