Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pianobar boeken?

Wilt u Pianobar boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pianobar vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pianobar direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pianobar

Of het nu champagne is of cocktails. Of er nu een barman staat of een chef die oesters opent. De vleugel kan voor iedere gelegenheid worden omgetoverd tot een bar, van waaruit geserveerd kan worden. En waarmee het muzikale hart van jou feest nog een extra feestelijke lading krijgt.

Want met de pianobar krijgt je een totaalpakket vol entertainment. Het geeft jouw feestelijke gelegenheid een volstrekt uniek tintje. De gasten zingen, drinken en dansen rond de vleugel. De pianobar zorgt voor een onvergetelijke avond!

 

Pianobar boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pianobar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van PianobarITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pianobar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pianobar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.