Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sambaband boeken?

Wilt u Sambaband boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sambaband vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sambaband direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sambaband

Een spetterende sambaband bestaande uit dames en heren. Zij brengen de warme en swingende klanken op uw feest. Doordat zij onversterkt werken kunnen zij zich gemakkelijk verplaatsen en dus op meerdere plaatsen verrassende Zuid-Amerikaanse ritmes laten horen.

Sambaband boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreSamba
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sambaband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SambabandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sambaband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sambaband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.