Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Jukebox Boys boeken?

Wilt u The Jukebox Boys boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Jukebox Boys vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Jukebox Boys direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Jukebox Boys

Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a-capella act van de vier heren is zowat de snelste, vlotste en muzikaalste die u kunt bedenken. Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar. Een diner, een borrel, een verjaardag, een vergadering. En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Stage-act: Wilt u een avondje lekker achter-grondmuziek, of juist een flinke party uit de grond stampen, dan zijn de Jukeboxboys-on-tape wat u zoekt. De heerlijkste hits van vroeger en nu, in knallende arrangementen gegoten, power ballads, rock-'n-roll. Met onze gekende schwung, blijft er geen dansvloer veilig.

 

 

The Jukebox Boys boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting4 personen
GenreAllround, Acapella
Prijs€1.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Jukebox Boys is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Jukebox BoysITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Jukebox Boys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Jukebox Boys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.