Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Groovy Gents boeken?

Wilt u The Groovy Gents boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Groovy Gents vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Groovy Gents direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Groovy Gents

The Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet. Een optreden van de Groovy Gents kan op de achtergrond of op de voorgrond zowel akoestisch tussen het publiek als versterkt op een podium. Aarzel niet als u een flexibel en muzikaal trio zoekt die uw evenement tot een nog groter succes maakt! The Groovy Gents beschikken over een eigen geluidsinstallatie mocht u iets meer volume willen dan akoestisch.

Bent u er klaar voor om deze charmante heren uit te nodigen?

 

The Groovy Gents boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Groovy Gents is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Groovy GentsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Groovy Gents ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Groovy Gents zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.