Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Great Partynuts boeken?

Wilt u The Great Partynuts boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Great Partynuts vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Great Partynuts direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Great Partynuts

The Great Partynuts! Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Partynuts en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend.  De liedjes zijn nummers van de jaren zestig tot nu, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. The Partynuts kunnen in overleg speciaal voor de gelegenheid een lied schrijven. Dit geeft uw feest net dat beetje extra voor een mooie herinnering. Volledig akoestisch en mobiel. Eventueel kan semi akoestisch worden opgetreden met een kleine geluidsinstallatie.

 

The Great Partynuts boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Great Partynuts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Great PartynutsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Great Partynuts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Great Partynuts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.