Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Exclusive Strings boeken?

Wilt u The Exclusive Strings boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Exclusive Strings vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Exclusive Strings direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Exclusive Strings

Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power. Geen Stradivarii, maar hightech strings. Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan. Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de Spaanse Nancy Tormo, de franse Blandine Moreau, de bulgaarse Elena Lavrenov en de belgische Larissa Lismont. Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen. De nabije toekomst oogt alvast zeer mooi voor ’The Exclusive Strings’. In februari 2006 vond de dubbele avant-première plaats in de prestigeuze Koningin Elisabethzaal van Antwerpen (Belgium). Een maand later volgde, tijdens de Nacht van Exclusief, de première in het casino van het mondaine Knokke. Ondertussen staat hun agenda overvol met prestigieuze concerten.

 

The Exclusive Strings boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting4 personen
GenreAllround
Prijs€ 3.700,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Exclusive Strings is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Exclusive StringsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Exclusive Strings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Exclusive Strings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.