Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Super Shake boeken?

Wilt u Super Shake boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Super Shake vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Super Shake direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Super Shake

Deze zeer leuke coverband heeft maar één woord nodig om hun treffend te beschrijven; ‘Party’!!! Dat doen ze met een super shake aan hits van alle tijden. Ook hedendaagse dance-nummers ontbreken daar niet aan. Tijdens hun eerste optreden in 2011 mochten ze ineens Clouseau begeleiden. Ze hebben hun vuurdoop meer dan glansrijk doorstaan.

De band is gegroeid uit de vroegere soul-discoband ‘Mr. Shark & The Silverfish’. Vocaal wordt de band getrokken door Geert Vanloffelt - bekend van ‘Brons’ en ‘De Geest'- en Pascale Feront - bekend van ‘Fiocco’ en ‘Absolom’ -. Allemaal mensen met ruime podiumervaring die het doen omdat ze er zin in hebben en graag een feestje bouwen.

Super Shake wil vernieuwend zijn. Samples en sequences zijn hun niet vreemd, toch houden ze het live.  Eén hecht geheel en één brok energie vormen ze op het podium. 

Een hippe band die de dansvloer in vuur en vlam zet!

 

Super Shake boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Super Shake is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Super ShakeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Super Shake ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Super Shake zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.