Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Troubadour Rocky boeken?

Wilt u Troubadour Rocky boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Troubadour Rocky vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Troubadour Rocky direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Troubadour Rocky

Je hebt troubadours en je hebt TROUBADOURS! 

‘Rocky’ behoort zeker tot de laatste! Een rondlopende muzikant die enthousiast en met veel plezier het publiek vermaakt. Zijn liedjes zijn voor iedereen aanspreekbaar. Met zijn zeer uitgebreide repertoire, zang en gitaarspel speelt hij liedjes die u niet zou verwachten van een troubadour. Zoals: “Country tot aan Nederlandstalig” “The 50’s” tot aan de muziek van “NU”. Zelfs Jazz of Franstalig is niet teveel gevraagd. ‘Rocky’ bereidt zijn repertoire regelmatig uit, en zult u deze act meerdere malen op dezelfde plek kunnen hebben zonder een herhaling te zien van hetzelfde. Daarbij kunt u desgewenst ‘Rocky’ ook in andere kledij boeken. O.a.: Smoking, Ober, Oranje , Cowboy, Kok. Ook is deze act verkrijgbaar in kerstuitvoering als Kerstman of Charles Dickens. Met meer dan “30 Kerstliederen” een echte aanvulling voor de feestdagen.

 

Troubadour Rocky boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Troubadour Rocky is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Troubadour RockyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Troubadour Rocky ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Troubadour Rocky zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.