Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Troubadour Ed boeken?

Wilt u Troubadour Ed boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Troubadour Ed vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Troubadour Ed direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Troubadour Ed

Pop-troubadour Ed brengt met zijn akoestische gitaar een avondvullend liedjesprogramma boordevol meezingbare hits. Zijn show is bij uitstek geschikt voor de wat kleinere feesten zoals verjaardagen, recepties, bruiloften of een speciale wens. 

Voor het swingende danswerk maakt hij gebruik van orkestbanden, maar over het algemeen speelt hij vooral veel unplugged alle herkenbare catchy popsongs vanaf de sixties tot en met de recente hitparade.

Muziekbeleving is altijd erg persoonlijk, daarom kan hij op speciaal verzoek bepaalde songs waaraan u een mooie herinnering heeft spelen. Zijn repertoire is een mix van de beste Engelstalige pop/rock en de leukste Nederpop.

 

Troubadour Ed boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Troubadour Ed is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Troubadour EdITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Troubadour Ed ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Troubadour Ed zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.