Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Trompettist Gerard boeken?

Wilt u Trompettist Gerard boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trompettist Gerard vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Trompettist Gerard direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Trompettist Gerard

Voor velen onder U is trompettist Gerard reeds een begrip. Sedert jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen en buitenland. Ook was hij regelmatig bij de Tros, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied "WINTERNACHT". Momenteel werkt Gerard keihard aan een volledig nieuwe bühne act waarbij hij een spetterende show met luister- en feestrepertoire voor een breed publiek ten gehore gaat brengen. Gerard neemt deel aan een groots  Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party. Voor velen is Gerard de Andre Rieux op trompet.

Trompettist Gerard boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trompettist Gerard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trompettist GerardITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trompettist Gerard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trompettist Gerard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.