Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Voltage boeken?

Wilt u Voltage boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voltage vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Voltage direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Voltage

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden. Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. In beperkte oplage volgt een jaar later de EP “The Story So Far” die binnen een maand ram uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. De band speelt vervolgens shows met Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan en The Delta Saints. 

 

 

Voltage boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting4 personen
Genre70's Rock
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voltage is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VoltageITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voltage ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voltage zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.