Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vocal Vocal boeken?

Wilt u Vocal Vocal boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vocal Vocal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vocal Vocal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vocal Vocal

Zonder instrument, muzikaal verwend

Met een hoop schwung, humor, de nodige danspasjes en natuurlijk de juiste stem, strijken Frank, Freek, Rafaël en Steven op uw evenement neer. Altijd al graag dat ene nummer op een bijzondere wijze willen horen? Of al die bekende deuntjes van vroeger én nu? Op “concertante” wijze, als act of podium, of als flash mob. 1 liedje, of meerdere... Niks is te gek voor woorden..

 

Vocal Vocal boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vocal Vocal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vocal VocalITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vocal Vocal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vocal Vocal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.