Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Drauf und Dran boeken?

Wilt u Drauf und Dran boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Drauf und Dran vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Drauf und Dran direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Drauf und Dran

Drauf und Dran is een muzikaal duo, dat in vergelijking met de meeste andere groepen toch wel iets extra te bieden heeft. Wij brengen het publiek een mengelmoes van muziekgenres: gaande van de originele sfeervolle Tirolermuziek, Alpenrock, Après-ski hits, Volksmuziek tot de populaire Engelstalige dansmuziek. 

Wij, François als zanger/gitarist en Erwin aan Keyboard/en Zupan accordeon verzorgen uw gelegenheden met aangepaste muziek en dit in de traditionele, Tiroler klederdracht. (lederhose). De hele avond presenteren wij ons programma in het Duits waardoor de feestvierders denken dat we echt uit de Oostenrijkse bergen komen. 

Wenst u een après-ski party, een frühschoppen, een Tirolerabend, een bier- of wijnavond of een gezellig, sfeervol feest boek dan D’rauf und D’ran.

Drauf und Dran boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Drauf und Dran is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Drauf und DranITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Drauf und Dran ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Drauf und Dran zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.