Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Donuts boeken?

Wilt u Donuts boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Donuts vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Donuts direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Donuts

De Donuts is een uit acht musici bestaande (semi-)professionele stageband. Klassiekers uit de muziekgeschiedenis en recente hits worden in verrassende arrangementen uitgevoerd en overgoten met veel energie en entertainment.

Ontstaan in 2011 zijn De Donuts uitgegroeid tot een band op hoog muzikaal niveau met goede solisten in iedere sectie en een groovende ritmesectie. Een veel gehoorde kreet tijdens hun optredens is: “de toppers in blaasmuziek”. Uiteraard halen De Donuts alles uit de kast om dit ook tijdens uw evenement te laten horen en zien want het gaat niet alleen om de muziek, “d’r moet ook wat te zien zijn”.

De Donuts: “ luister, kijk en verwonder”.

De Donuts spelen akoestisch en/of versterkt in concertzalen, op festivals en zowel overdekt als in de open lucht. Benodigde geluidsversterking is afhankelijk van de te bespelen ruimte en aantal gasten.

Donuts boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting8 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Donuts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DonutsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Donuts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Donuts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.