Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Domino boeken?

Wilt u Domino boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Domino vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Domino direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Domino

DOMINO is een gloednieuwe formatie bestaande uit Tabitha, Peter en Marc.3 zangers/muzikanten/entertainers welke interactief en mobiel (met een zendersysteem) musiceren op een spontane manier tussen de mensen. Alles is gestyled en designed in DOMINO stijl. 

Er staan bij deze basisbezetting 3 kleine lichtgevende podiumblokken in de vorm van een dominoblok met een lantaarn erboven tussen de mensen. Op die manier probeert DOMINO een theaterachtige sfeer en het pure live-muziek dichtbij de mensen te brengen.

De basisbezetting: akoestische gitaar, accoustische bas, 3 'pure' stemmen, beatbox, leuk percussiemateriaal, kortom een mooi gekleurde en aangename klank voor ieders oren. 

Het basisprogramma Domino kan worden uitgebreid met extra stenen cq showelementen;

1)     Een mobiele drummer welke niet op een drumstel maar op zijn 'drumvest' drumt en zich bijgevolg mobiel tussen de mensen kan bewegen.

2)     Een percussionist die op verrassende elementen van bijvoorbeeld een bedrijf drumt en op cajun-box trommelt

3)     Een blazersectie voor alle soul, latin en feestmuziek

4)     Een accordeonist voor de Franse chansons, het levenslied, de meezingers, ... 

5)     Een toffe beatboxer voor de dance- r&b en hedendaagse hiphop

6)     Opzwepende danseressen en coole breakdancers, een vuurspuwer, acrobaten, entertainers, acteurs, een kok, een haarkapper etc.

Alle acts zijn interactief en in de maat van de DOMINO-muziek.

Het basis repertoire bestaat uit bekende covers en hits van vroeger tot hedendaagse beats en popmuziek. Ook kan er ingespeeld worden op verzoeknummers vanuit het publiek!

 

De opdrachtgever kan een thema kiezen en samen met de vaste crew de juiste Dominostenen gaat bepalen. De bezetting kan dus per thema worden aangepast zodat de steentjes altijd op elkaar aansluiten.

Wat dacht u van een zwoele latin-night, een te gekke country-bende, een vlaams- en Nederlandstalig meezingfestijn en noem maar op... 

Domino is een nieuwe dimensie met veel gedrevenheid en ambitie overgoten met soul en passie!

Domino boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Domino is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DominoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Domino ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Domino zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.