Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dixieland streetband The Originals boeken?

Wilt u Dixieland streetband The Originals boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dixieland streetband The Originals vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dixieland streetband The Originals direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dixieland streetband The Originals

Het looporkest van The Originals is een flexibel mobiel bandje dat kan dienen ter opluistering van zeer uiteenlopende evenementen. Meestal bestaat het uit vier muzikanten. In overleg is optreden met meer of minder mensen ook mogelijk.

Deze bezetting is het meest geschikt voor het opvrolijken van buitenactiviteiten, als verrassende mobiele act, aan boord van schepen of als er bij één feest op meerdere plaatsen muziek gewenst is.

Bij buitenactiviteiten kunt u denken aan braderieën, sportevenementen,winkelcentra, vakantieparken of muziekfestivals. Als mobiele act is de band in het verleden reeds ingezet bij tal van bedrijfsevenementen, zoals productpresentaties, jubilea en personeelsfeesten. Het grootste deel van de optredens is van luchtiger gehalte. Zo speelde de band op menige receptie, bij stads- en dorpsfeesten, beurzen en ook in het café.  Het repertoire bestaat dan uit vrolijke muziek uit de "roaring twenties".  De zang klinkt geheel authentiek door middel van een megafoon. Binnen de band zijn meerdere vocalisten die elk hun eigen specifieke timbre bezitten. De kleding bestaat uit vrolijke dixie-outfit met strooien hoedjes, blauwe vestjes en bijpassende vlinderstrikjes. Ook wordt af en toe in themaoutfit opgetreden, bijvoorbeeld op de efteling.

De basisbezetting bestaat uit:                

-    trompet, zang

-    trombone, zang

-    bassaxofoon

-    banjo, zang

Dixieland streetband The Originals boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dixieland streetband The Originals is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dixieland streetband The OriginalsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dixieland streetband The Originals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dixieland streetband The Originals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.