Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dixieland orkest voor ieder thema boeken?

Wilt u Dixieland orkest voor ieder thema boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dixieland orkest voor ieder thema vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dixieland orkest voor ieder thema direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dixieland orkest voor ieder thema

Dixieland-Jazz-feestmuziek-pietenorkest-kerstorkest-clownsorkest-paashaasorkest

Deze Jazzband bestaat al sedert 1991 en draait op volle toeren zowel in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Een zeer jong team, een ieder is afgestudeerd aan het Conservatorium.

The Streetparade-band geeft een eigen sound aan het repertoire en klinkt daarom niet als een van de vele Jazzbands, o.a. ook rock & roll, pop medleys, feestmuziek, en walsmuziek, en veel meer, dus zeer geschikt voor iedere gelegenheid. Hun werkzaamheden bestaan uit: openingen van Winkels, Kantoren, Braderieën, Personeelsfeesten, Themafeesten, Recepties, Festivals, Pretparken, vakantieparken, etc.

The Streetparade-band speelt akoestisch, ambulant en op podia.

Dixieland orkest voor ieder thema boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dixieland orkest voor ieder thema is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dixieland orkest voor ieder themaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dixieland orkest voor ieder thema ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dixieland orkest voor ieder thema zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.