Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bart Peeters boeken?

Wilt u Bart Peeters boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bart Peeters vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bart Peeters direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bart Peeters

Zanger, drummer, gitarist, acteur, presentator, ...

Is er iets wat creatieve duizendpoot Bart Peeters niet kan? Na ‘Het plaatje van Bart Peeters’ en ‘Slimmer dan de zanger’ levert hij een derde Nederlandstalig album af: ‘De hemel in het klad’.

Waar de rasentertainer zijn tomeloze energie vandaan haalt, weet niemand. Eén ding is zeker: tijdens zijn shows staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

 

Bart Peeters boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bart Peeters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bart PeetersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bart Peeters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bart Peeters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.