Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Zingende Boeketten boeken?

Wilt u De Zingende Boeketten boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Zingende Boeketten vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Zingende Boeketten direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Zingende Boeketten

Ze brengen vrolijke en dwaze 'Flower'-Jazz ten gehore, hun vocabulaire is bloemrijk. Het repertoire een bloemlezing van bekende Jazz-klassiekers van o.a. Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong en The Andrew Sisters. Een bloeiend duo uit onze tuin dat de bloemetjes buiten weet te zetten en uw gasten in de juiste stemming weet te brengen!

De zingende boeketten zijn versterkt met een mobiele geluidsinstallatie waardoor zij op verschillende plaatsen tijdens uw evenement kunnen spelen. Tevens kunnen zij natuurlijk (de door u aangeleverde) bloemen uitdelen.

De Zingende Boeketten boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreJazz
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Zingende Boeketten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Zingende BoekettenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Zingende Boeketten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Zingende Boeketten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.