Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Swingers boeken?

Wilt u De Swingers boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Swingers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Swingers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Swingers

De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Hun repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen gemakkelijk tussen de gasten optreden, maar komen ook op een podium prima tot hun recht. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:

Zang, gitaar

Contrabas en zang

Cajon en zang 

Indien gewenst kunnen de Swingers hun eigen installatie meenemen (tot ca. 200 personen).

De Swingers boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Swingers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De SwingersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Swingers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Swingers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.