Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Coronas boeken?

Wilt u De Coronas boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Coronas vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Coronas direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Coronas

Er bestaat geen band in Nederland als de Coronas!

Alleen de Coronas spelen precies wat het publiek wil. Op verzoek. En echt adembenemend goed.

De leden van De Coronas zijn rasmuzikanten die alle vier hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Die alle vier duizend-en-één hits vanaf de jaren zestig tot nu in de vingers hebben. En die alle vier alle instrumenten op het podium beheersen als geen ander.

Een optreden van de Coronas is altijd uniek en bijzonder want het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Op verzoek. Iedere bezoeker mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen. Met behulp van de speakerscorner, live via de microfoon, of via de verzoekjes post-its. En de Coronas spelen het. Bezield, bezielend en beter dan goed.

Een optreden van de Coronas is echter meer dan je favoriete muziek alleen. Want het zijn grappige mannen. Ze zijn gek op hun publiek en het publiek dus ook op de hun. De Coronas praten, schmieren, schertsen, overdonderen en spelen ook nog het dak eraf.

Een optreden van Coronas mag daarom gerust rock ’n roll theater genoemd worden. Of stand-up pop. Een soulcircus en een smartlappenfestival. Want de Coronas zijn compleet en breken altijd de tent af!

De Coronas boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting4 personen
GenreAllround
Prijs€5.950,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Coronas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De CoronasITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Coronas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Coronas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.