Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bart Kaell boeken?

Wilt u Bart Kaell boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bart Kaell vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bart Kaell direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bart Kaell

Bart studeerde aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Zijn eerste ervaring deed hij op in de kustshows van Luc Appermont. In 1982 nam hij deel aan de Baccara-beker, waar hij de publieksprijs won. Een jaar later deed hij met het nummer Symphonie mee aan de preselecties voor Eurosong en eindigde daarmee op de derde plaats. Nadien gaf hij nog enkele singles uit maar het succes bleef op zich wachten. In 1986 kreeg Bart dankzij het nummer La Mamadora opnieuw heel wat waardering. Een jaar later deed hij opnieuw mee aan de preselecties voor Eurosong, deze keer met het nummer Carrousel en werd hiermee tweede. In 1995 zong hij op instigatie van zijn toenmalige manager het door Peter Koelewijn geschreven lied Prinses, dat een groot succes werd.
Bart kreeg het aanbod om op de Vlaamse televisiezender VTM de programma's de VTM-Mini-playback-show, de Soundmixshow en het Rad Van Fortuin te presenteren. Intussen blijft hij muziek maken en diverse hits scoren. In 1997, wanneer het Rad Van Fortuin niet meer uitgezonden wordt, heeft Bart opnieuw meer tijd voor zijn zangcarrière. Hierop volgen verschillende singles en full-cd's.

 

Bart Kaell boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekExclusief
Bezetting1 persoon
GenreVlaams
PrijsVanaf € 3.475

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bart Kaell is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bart KaellITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bart Kaell ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bart Kaell zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.