Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Corazon Latino boeken?

Wilt u Corazon Latino boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Corazon Latino vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Corazon Latino direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Corazon Latino

CORAZóN LATINO nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar 's werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië via Spanje naar Portugal en van Mexico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika CORAZóN LATINO is uniek in zijn soort door het feit dat het een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid & Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue. CORAZóN LATINO altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met CORAZóN LATINO.

 

Corazon Latino boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreLatin
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Corazon Latino is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Corazon LatinoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Corazon Latino ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Corazon Latino zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.