Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Weirdo of Wonder boeken?

Wilt u Weirdo of Wonder boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Weirdo of Wonder vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Weirdo of Wonder direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Weirdo of Wonder

Weirdo of Wonder…..Vreemdi, Vidi, Vici

Hij komt, ziet en de lach overwint! Weirdo of Wonder Niels Harder is ontembaar in zijn solo show! Niels Harder wist al op zeer jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden. Deze ras-entertainer heeft zijn sporen verdiend in menige productie en was op TV te bewonderen in de Nieuwe Uri Geller show. Niels wordt gezien als een groot entertainment-talent….

Magic, presenteren en acteren, Niels kan het allemaal. Zijn nieuwe, zelf ontwikkelde show, is de volgende logische stap in de veelbelovende carriere van deze Weirdo of Wonder. Niels Harder is erin geslaagd om zijn 2 passies, Magie en Humor, op een bijzondere wijze met elkaar te verweven.

Weirdo of Wonder boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Weirdo of Wonder is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Weirdo of WonderITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Weirdo of Wonder ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Weirdo of Wonder zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.